Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

MY WEEK WITH MARILYN - Επτά μέρες με την Μέριλιν


 
 

(Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Judi Dench, Julia Ormond, Toby Jones, Dougray Scott, Dominic Cooper, Emma Watson, Derek Jacobi)


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΥΠΕΡΟΧΟ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
...και άθλος!!!
μια τεράστια υποκριτικά πρόκληση για την Michelle Williams, η οποία της χάρισε μια υποψηφιότητα Όσκαρ, το οποίο έχασε δυστυχώς από την Natalie Portman που την ίδια χρονιά έπαιξε τον "Μαύρο Κύκνο", παρόλα αυτά, το να αγγίξει μια γυναίκα την Μέριλιν δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση και η Williams κέρδισε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!!! Με θάρρος αλλά και σεβασμό, με νάζι αλλά και εσωτερικότητα, με τουπέ αλλά και ευαισθησία δίνει σάρκα και οστά σ`ένα θρύλο που αποτέλεσε και αποτελεί ακόμη νομίζω το μεγαλύτερο σύμβολο που γέννησε ποτέ η βιομηχανία του κινηματογράφου, και εκτός του ότι η ταινία είναι πραγματικά υπέροχη, θεωρώ πως αξίζει κανείς να το δει μόνο και μόνο γι`αυτήν την ερμηνεία!
Η ταινία δεν είναι βιογραφία της Μέριλιν. Η ταινία είναι η ιστορία του Κόλιν Κλαρκ, ενός βοηθού του Laurence Olivier, που γνώρισε την Μέριλιν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας. Ο Κόλιν, αν και πέρασε μαζί της μόνο μια εβδομάδα, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώρισαν το κορίτσι πίσω από τον θρύλο και η ταινία βασίζεται στο βιβλίο που έγραψε γι`αυτήν.
Μην το χάσετε!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου